Tots els pobles

Sobre Nosaltres

Inici> Sobre Nosaltres

Qui som?
Qui som?
Qui som?
Qui som?
Qui som?
Qui som?
Qui som?

Sobre Nosaltres

Hunan Xiangxin Instrument and Meter Co., Ltd està especialitzada en la fabricació i venda de centrífugues d'alta tecnologia amb una història de més de 10 anys i ara fabrica 5 sèries i més de 60 varietats de centrífugues, el 80% de les quals s'exporten al mercat estranger i són ben acceptades i de confiança pels clients.

L'empresa certificada per ISO9001: 2008, CE, així com el sistema de gestió de la qualitat dels dispositius mèdics, ha estat successivament en centrífuga de baixa velocitat, centrífuga d'alta velocitat, centrífuga refrigerada, bellesa PRP i centrífuga de greix, fabricant de gel PPP, centrífuga d'oli. i centrífuga del banc de sang, centrífuga de gran capacitat i mini, etc. Aquestes centrífugues co-fabricades s'exporten principalment al mercat estranger. Els nostres productes s'han exportat als EUA, Mèxic, Rússia, França, Sud-àfrica, Índia, Indonèsia, Iran, Aràbia Saudita, Cuba, Nigèria, Turquia, Brasil, etc.

"Qualitat i fiabilitat" és la primera prioritat de l'empresa. Proporcionarem un producte d'alta qualitat i un servei postvenda superior als nostres clients amb reputació.

Certificat

Tres avantatges de la marca Xiangxin

Categories populars