Tots els pobles

Servei al client

Inici> servei > Servei al client

Servei al client

Hunan Xiangxin Instrument Co., Ltd. és un fabricant professional de producció nacional, investigació i desenvolupament de productes de sèrie de centrífugues, principalment dedicat a la investigació, desenvolupament i producció de sèries de centrífugues d'alta i baixa velocitat, centrífuga de congelació, sèrie de centrífuga de gran capacitat, sang. La sèrie de màquines de descongelació d'empreses anònimes d'alta tecnologia, és l'última certificació internacional del sistema de gestió de la qualitat a través de l'empresa ISO9001: 2008, la nostra empresa insisteix en la nostra empresa insisteix en el principi de "l'usuari primer, el servei sobretot". El compromís amb el servei postvenda és el següent:

1 、 El període de tres paquets de productes de fàbrica és d'un any.

2,s'ha completat la instal·lació i la posada en marxa del producte, el nostre centre de servei de manteniment arxiu oportuna per al registre, el seguiment de l'ús dels usuaris.

3,la informació del servei d'usuari a l'empresa, la nostra empresa en un termini de 24 hores a la resposta de l'usuari i en un termini de 72 hores per enviar persones a l'usuari per al servei postvenda (o substituir la màquina nova).

4,durant el període de tres bosses, el producte no pot funcionar amb normalitat, la nostra empresa telefonarà per resoldre problemes o l'usuari serà el producte més proper a la nostra xarxa de servei postvenda per al manteniment, o el personal de la xarxa de servei postvenda de manteniment porta a porta , o l'empresa va enviar personal a reparar, o enviat a l'empresa per a la reparació o substitució.

5,Fora del període de tres paquets, el producte torna a l'empresa per a la reparació o envia personal a l'usuari per al seu manteniment, només el cost dels accessoris i les despeses de transport.

6 、 La nostra empresa organitza classes d'usuaris cada any en el moment adequat, perquè els usuaris utilitzin la tecnologia del producte, la tecnologia de manteniment, la formació en tecnologia de manteniment, la implementació de formació especial per als usuaris de la centrífuga guanyadora.

7,a causa de causes irresistibles o transport inadequat causat per peces del producte, no es pot restaurar al lloc quan el rendiment tècnic del producte, o mitjançant el servei de manteniment, no s'ha de retornar cap mitjà de prova per demostrar l'estat tècnic del producte al lloc. la nostra empresa per al manteniment, el retorn general al temps de manteniment de fàbrica de tres dies (excepte el temps de transport).


Línia directa de servei de l'empresa: 0731-84323155

Correu electrònic:[protegit per correu electrònic]

Hunan Xiangxin Instrument Co., Ltd.

Categories populars