Tots els pobles

Centrífuga de taula de baixa velocitat

Inici> Productes > centrífug > Centrífuga de taula de baixa velocitat

Centrífuga de prova de banc de sang privada de banc DD5-XK

Centrífuga de prova de banc de sang privada de banc DD5-XK


DD5-XK is a model, which designed for blood bank special that to meet the requirement of quickly separate in blood bank test

Característiques

1.Advanced CPU control system, and microprocessor control, which can accurately control the speed , time and RCF, to fully meet the needs of blood bank testing. It has the advantages of low noise, little vibration, fast lifting speed and etc.

2.La cambra d'acer inoxidable i la construcció sòlida són adequades per a un ús continu, la molla inflable, la tapa d'obertura fàcilment i la tapa de bloqueig automàtic són guàrdies de seguretat.

3.Cronometratge amb precisió: pot detectar el temps centrífug a segons, la centrífuga utilitza el concepte "intercentrífuga efectiva", quan arriba a la velocitat nominal després de l'inici i després el compte enrere, s'apaga automàticament quan arriba a "0" i pot protegir molt els resultats experimentals.

4. Pujada / baixada ràpida: introdueix "temps d'acceleració de 8 s, temps de descens de 8 s", que pot valorar la velocitat en 8 segons per iniciar o apagar.

5.Funció de frenada PWM: en el procés de centrifugació, les centrífugues ordinàries sovint pateixen l'aturada o els ecos massa llargs, que fan que el material es torni a assentar. Mentre que la nostra centrífuga utilitza una amplada de pols PTM i coincideix amb dos sistemes d'amortiment, que garanteixen efectivament l'apagada ràpida i sense cap fenomen d'eco.

1
2
Els paràmetres tècnics

model

DD5-XK

Velocitat màxima

5000r / min

RCF màxim

3500xg

Precisió de la velocitat

±10prm

Motor

Motor DC sense escombretes

Noise

≤60dB

Temps

0 ~ 99 min

Font d'alimentació

AC220V &110V 50Hz 2A

pes

21kg

dimensió

450 * 340 * 270mm

rotor

No.1 Rotor angular

12 x 10 ml

5000r / min

3500xg

No.2 Rotor angular

12 x 15 ml

4000r / min

2680xg

MISSATGE

Categories populars